Marketingová strategie SOMA pro vstup na nové trhy - Mikula, Vojtěch (2009)
Hlavním cílem bakalářské práce je analýza odvětví a vytvoření marketingové strategie pro vstup na rumunský polygrafický trh. Teoretická část práce se zabývá tématem obecně, praktická část přináší autorův návrh řešení.