Dotační programy EU pro Prahu - Čáp, Daniel; Šmídek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Bakalářská práce popisuje dva dotační programy Evropské unie určené pro Prahu. Prvním je Jednotný programový dokument pro Cíl 2 (JPD 2) programovacího období 2004 - 2006 a druhým je Operační program Praha - Konkurenceschopnost (OP PK)programovacího období 2007 - 2013. Důraz je kladen na popis jednotlivých priorit respektive oblastí podpory těchto programů. Následně jsou tyto dva programy porovnány mezi sebou. V příloze je seznam projektů podpořených z JPD 2.
Vedoucí práce: Petr Šmídek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses