Investiční životní pojištění v oblasti finančního plánování - Hromada, Michal (2009)
Tato práce se zabývá analýzou investičního životního pojištění v oblasti finančního plánování. První kapitoly práce charakterizují finanční a pojistné plánování. Další kapitoly jsou věnovány životnímu a investičnímu životnímu pojištění a vlivu finanční krize na oblast pojištění.