Investiční životní pojištění v oblasti finančního plánování - Hromada, Michal; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Tato práce se zabývá analýzou investičního životního pojištění v oblasti finančního plánování. První kapitoly práce charakterizují finanční a pojistné plánování. Další kapitoly jsou věnovány životnímu a investičnímu životnímu pojištění a vlivu finanční krize na oblast pojištění.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: pojišťovnictví [obor bakal. práce]; finanční krize; pojištění; plánování; bakalářské práce; financial crises; insurance; planning; bachelor's theses