Realizace DMS v redaktorském prostředí - Moravec, Pavel; Kunstová, Renata, 1962-; Kapitán, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce pojednává o problematice realizace DMS v redaktorském prostředí a určuje postup, jakým je na základě konkrétní poptávky vhodné postupovat při přesné specifikaci jeho funkcionality. Cílem je přitom co nejlépe vyhovět konkrétním požadavkům klienta a uživatelů systému. Práce dále přesně definuje a vysvětluje funkčnost, kterou by měl poptávaný DMS poskytovat a srovnává nejvýznamnější open source systémy z hlediska možností jejich využití při implementaci poptávané funkcionality. Součástí práce je specifikace poptávaného systému.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; dokumenty; bakalářské práce; documents; bachelor's theses