Odlišná pojetí a praktické využití hodnotových inovací - Sázel, Petr (2009)
Cílem této bakalářské práce je charakterizovat podstatu hodnotových inovací v pojetí hodnotového managementu a v pojetí autorů strategie modrého oceánu. Uvést ukázky praktických příkladů a rozebrat odlišnosti obou srovnávaných pojetí.