Odlišná pojetí a praktické využití hodnotových inovací - Sázel, Petr; Vlček, Radim, 1935-2011; Heřman, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem této bakalářské práce je charakterizovat podstatu hodnotových inovací v pojetí hodnotového managementu a v pojetí autorů strategie modrého oceánu. Uvést ukázky praktických příkladů a rozebrat odlišnosti obou srovnávaných pojetí.
Vedoucí práce: Radim Vlček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; inovace; management; bakalářské práce; innovations; management; bachelor's theses