Servery týmové spolupráce jako služba - Oudrnický, Jan; Pavlíček, Luboš; Tichý, Vladimír, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Práce si klade za cíl analyzovat stávající situaci na poli serverů sloužících k podpoře týmové spolupráce na Internetu, především v oblasti svobodného software, nastínit jejich základní myšlenky, které stojí za službou, a jak jsou ve skutečnosti apliko-vány, přičemž uvede příklady praktické aplikace. Také se zabývá průzkumem skutečné situace a za pomoci výše uvedených charakteristik a principů popisuje nejvýznamněj-ší hráče na trhu. Má sloužit jako podklad pro seznámení s tématem.
Vedoucí práce: Luboš Pavlíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses