Optimalizace procesů a forem komunikace ve firmě - Kotrlík, Jan; Kunstová, Renata, 1962-; Kapitán, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Efektivita práce. Toto slovní spojení slýcháme dnes a denně. Význam efektivity práce dnes narůstá v důsledku nedostatku kvalitních pracovních sil na trhu práce a s nutností snižovat firemní náklady. Cílem této bakalářské práce je analyzovat formy komunikace a nastavení procesů ve firmě ICE s.r.o. a navrhnout možnosti změn, pro jejich optimalizaci a zefektivnění práce. Nejdříve bylo nutné seznámení se strukturou a fungováním firmy, popsat formy komunikace a jednotlivé procesy a následně analyzovat problémy současného stavu. Praktická část práce je věnována hledání možností řešení, popsání jednotlivých variant řešení a určení nejvhodnějšího řešení. Práce je uzavřena doporučením, jak by mělo být při řešení dále postupováno.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses