Japonský styl řízení - Nguyen, Hoai Vu; Střížová, Vlasta, 1946-; Pavlík, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Bakalářská práce se zabývá principy a metodami řízení použitými v japonském řízení, díky kterému byla řada japonských společností v 60. a 70. letech minulého století celým světem obdivována. Práce se snaží odpovědět na některé otázky, např. co stojí za úspěchem mnoha japonských manažerů, čím je japonský styl řízení tak výjimečný. Závěr práce ukazuje, jak funguje japonská firma v západním, konkrétně v českém prostředí.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; management; bakalářské práce; management; bachelor's theses