Teorie kapitálových trhů a vstup jednotlivce na obchodování na burze - Nováček, Jakub; Tyll, Ladislav; Kopalová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce nastiňuje kapitálové trhy, jejich funkci význam a dělení a dále zpracovává teorii burzy. Praktická část se zabývá rozhodnutím jednotlivce na burzu vstoupit. K tomu tento jedinec používá různé nástroje a na ochranu svého kapitálu a minimalizaci risku.
Vedoucí práce: Ladislav Tyll
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; futures; bakalářské práce; futures (finance); bachelor's theses