Finanční analýza společnosti PEKAST spol. s r. o. - Neumann, Miroslav (2008)
Teoretická část: finanční analýza a její metody. Praktická část: charakteristika společnosti a pekařského odvětví, finanční analýza společnosti Pekast, odvětvové srovnání. Závěr a zhodnocení.