Finanční analýza společnosti PEKAST spol. s r. o. - Neumann, Miroslav; Vochozka, Marek, 1976-; Mulač, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Teoretická část: finanční analýza a její metody. Praktická část: charakteristika společnosti a pekařského odvětví, finanční analýza společnosti Pekast, odvětvové srovnání. Závěr a zhodnocení.
Vedoucí práce: Marek Vochozka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses