Geneticky modifikovaná kukuřice a efektivnost jejího pěstování - Hubená, Martina (2008)
V dnešní době dynamicky se rozvíjejících technologií všeho druhu, jsem se rozhodla pojednat o geneticky modifikovaných potravinách a zjistit jejich perspektivy na českém trhu. Jako představitele geneticky modifikovaných potravin jsem zvolila tzv. Bt-kukuřici u které mě zajímalo především to, jak by na dané produkty z ní reagoval zákazník a zda by byl pěstitel ochoten pro zvážení všech ekonomických aspektů tuto plodinu pěstovat.