Geneticky modifikovaná kukuřice a efektivnost jejího pěstování - Hubená, Martina; Hadrabová, Alena; Dvořák, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
V dnešní době dynamicky se rozvíjejících technologií všeho druhu, jsem se rozhodla pojednat o geneticky modifikovaných potravinách a zjistit jejich perspektivy na českém trhu. Jako představitele geneticky modifikovaných potravin jsem zvolila tzv. Bt-kukuřici u které mě zajímalo především to, jak by na dané produkty z ní reagoval zákazník a zda by byl pěstitel ochoten pro zvážení všech ekonomických aspektů tuto plodinu pěstovat.
Vedoucí práce: Alena Hadrabová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: aplikovaná environmentální ekonomie, politika a management [obor bakal. práce]; kukuřice; bakalářské práce; corn; bachelor's theses