Rozvoj úvěrových obchodů stavebních spořitelen v ČR. - Bartoničková, Jitka; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Práce je zaměřena na rozvoj úvěrových obchodů v České republice. Čtenáře nejprve seznamuje se vznikem stavebního spoření a s jeho legislativní úpravou. Dále jsou zevrubně popsány typy úvěrů, řádný a překlenovací, včetně nabídek jednotlivých stavebních spořitelen. Zbytek práce pojednává o vývoji poskytnutých úvěrů stavebních spořitelen v České republice. Je použita analýza časových řad k zjištění trendu a na základě této analýzy jsou predikována data do blízké budoucnosti. Na tuto část navazuje konfrontace s realitou a vlastní hodnocení.
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor bakal. práce]; stavební spoření; stavební spořitelny; bakalářské práce; saving in building and loan associations; building and loan associations; bachelor's theses