Prodej podniku z hlediska daní, účetnictví a práva v ČR - Stiborová, Jana (2009)
Práce popisuje prodej podniku z právního hlediska, kde vychází z Obchodního zákoníku. Účetní pohled se zabývá účtováním u prodávajícího i u kupujícího. V práci je obsažena i daňová problematika.