Prodej podniku z hlediska daní, účetnictví a práva v ČR - Stiborová, Jana; Martiník, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Práce popisuje prodej podniku z právního hlediska, kde vychází z Obchodního zákoníku. Účetní pohled se zabývá účtováním u prodávajícího i u kupujícího. V práci je obsažena i daňová problematika.
Vedoucí práce: Karel Martiník
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; prodej; bakalářské práce; selling; bachelor's theses