Získávání a výběr pracovníků - Machová, Veronika (2009)
Cílem bakalářské práce je charakterizovat zásady a postupy získávání a výběru zaměstnanců a provést analýzu těchto personálních činností ve společnosti ROSS Holding s.r.o.