Získávání a výběr pracovníků - Machová, Veronika; Šikýř, Martin, 1974-; Kouřil, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem bakalářské práce je charakterizovat zásady a postupy získávání a výběru zaměstnanců a provést analýzu těchto personálních činností ve společnosti ROSS Holding s.r.o.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses