Volba marketingové strategie komerční pojišťovny - Floriánová, Ivana; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Tato bakalářská práce pojednává o problematice marketingu v pojišťovnictví. Rozebírá specifické vlastnosti marketingu v tomto oboru. Poukazuje na nezbytnost volby správné marketingové strategie komerčních pojišťoven. Popisuje situaci na českém pojistném trhu, přičemž analyzuje nejpopulárnější strategie, v současnosti využívané několika komerčními pojišťovnami.
Vedoucí práce: Jaroslav Daňhel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses