Daň z nehnuteľnosti na Slovensku - analýza vybraného mesta - Smiková, Martina; Sedmihradská, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Bakalářská práce se zabývá analýzou daně z nemovitosti ve městě Levoča. Vychází z porovnání nejvýraznějších odlišností ve zdanění nemovitosti před reformou s účinností od roku 2005 a po jejím zavedení. Pozornost je zaměřená především na změny v důsledku této reformy s důrazem na chováni se správce daně (obec). Od toho se odvíjí i cíl práce, kterým je zhodnocení těchto vlivů prostřednictvím provedených analýz. Nosnou část práce tvoří právě zmíněné analýzy, a to analýza všeobecně závazných nařízení a analýza daňových příjmů.
Vedoucí práce: Lucie Sedmihradská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance - daně a finanční kontrola [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses