Teorie lidského kapitálu - Kadlecová, Lucie; Chytil, Zdeněk, 1949-; Brožová, Dagmar, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá teorií lidského kapitálu. Část práce je věnována vývoji teorie v ekonomickém myšlení, dále autorka vysvětluje význam pojmu lidský kapitál. Jsou popsány kritiky teorie lidského kapitálu a také lidský kapitál na pracovním trhu. Závěr práce je věnován lidskému kapitálu a hospodářskému růstu.
Vedoucí práce: Zdeněk Chytil
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; trh práce; lidský kapitál; bakalářské práce; labor market; human capital; bachelor's theses