Zdanění ve školství v České republice - Roďanová, Kateřina; Urbánek, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Popis fungování systému zdanění ve školství. Zachycení výhod a odlišností ve zdanění škol, jakožto neziskových organizací,oproti podnikatelským subjektů.
Vedoucí práce: Václav Urbánek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance - daně a finanční kontrola [obor bakal. práce]; neziskové organizace; bakalářské práce; nonprofit organizations; bachelor's theses