Krátkodobé cenné papíry - Buřičová, Lenka; Skálová, Jana, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Tato bakalářská práce se věnuje především oceňování krátkodobých cenných papírů. Nejprve se zaměřuje na historický vývoj oceňování počínajíc rokem 1989, následně přechází k současné úpravě dané problematiky. Jsou zde zmíněna specifika v oblasti účtování cenných papírů v zahraniční měně. Na závěr uvádí daňové aspekty operací s cennými papíry.
Vedoucí práce: Jana Skálová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; cenné papíry; účetnictví; bakalářské práce; securities; accounting; bachelor's theses