Elektronický obchod - Jirsa, Tomáš; Nekvasil, Marek; Nemrava, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Výstupem této bakalářské práce je webová aplikace pro podporu internetového prodeje zboží, která splňuje funkční požadavky vycházející z potřeb provozovatelů. Dále jsou v práci popsány faktory, které vedou ke zvýšení úspěšnosti internetových obchodů v podmínkách českého prostředí. Zjištěné skutečnosti jsou pak použity při realizaci samotné aplikace. Tato práce může posloužit také jako příručka pro obchodníky, kteří se chystají vstoupit do tohoto segmentu trhu. Zároveň se z ní mohou inspirovat provozovatelé již zaběhnutých obchodů. Součástí práce je i přiložené DVD, které obsahuje kompletní zdrojové kódy a dokumentaci vytvořeného elektronického obchodu. Samotná aplikace je vytvořena za pomoci skriptovacího jazyka PHP a databázového systému MySQL a je šířena pod licencí GPL.
Vedoucí práce: Marek Nekvasil
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; MySQL (databázový systém); PHP (programovací jazyk); elektronický obchod; bakalářské práce; MySQL (database system); PHP (programming language); electronic commerce; bachelor's theses