Podpora náboru ICT specialistů podnikových IS integrovaným s personálními servery - Nechvátalová, Markéta (2008)
Cílem bakalářské práce je analyzovat současný stav informačního systému firmy a jeho funkčnost v oblasti získávání lidských zdrojů. Bakalářská práce se zaměřuje na činnosti personálních pracovníků s informačními systémy. Popisuje postupné procesy náboru nových zaměstnanců od prvního kontaktu s nimi až po finální podepsání pracovní smlouvy. Dále je navrženo rozhraní pro komunikaci s personálními servery pro zautomatizování aktivit personalistů a zefektivnění jejich práce. Je využito moderních nástrojů analýzy a softwarových metod při vývoji softwaru. Součástí zpracování jsou také časový a finanční odhad pro vytvoření aplikace.