Podpora náboru ICT specialistů podnikových IS integrovaným s personálními servery - Nechvátalová, Markéta; Klas, Jan; Sonták, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Cílem bakalářské práce je analyzovat současný stav informačního systému firmy a jeho funkčnost v oblasti získávání lidských zdrojů. Bakalářská práce se zaměřuje na činnosti personálních pracovníků s informačními systémy. Popisuje postupné procesy náboru nových zaměstnanců od prvního kontaktu s nimi až po finální podepsání pracovní smlouvy. Dále je navrženo rozhraní pro komunikaci s personálními servery pro zautomatizování aktivit personalistů a zefektivnění jejich práce. Je využito moderních nástrojů analýzy a softwarových metod při vývoji softwaru. Součástí zpracování jsou také časový a finanční odhad pro vytvoření aplikace.
Vedoucí práce: Jan Klas
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; UML (modelovací jazyk); bakalářské práce; UML (modeling language); bachelor's theses