Pojištění domácích mazlíčků - Šebková, Kateřina (2009)
Práce je věnována analýze tuzemského trhu pojištění veterinární péče psa, případně kočky, včetně jeho dalších možných doplňkových pojištění. Toto pojištění je běžně veřejností nazýváno pojištění mazlíčků. Popisuje pojistný produkt v jeho obecné rovině, seznamuje s původem produktu, legislativou a situací na trhu. Na konkrétních příkladech porovnává cenové nabídky jednotlivých pojistitelů.