Pojištění domácích mazlíčků - Šebková, Kateřina; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Práce je věnována analýze tuzemského trhu pojištění veterinární péče psa, případně kočky, včetně jeho dalších možných doplňkových pojištění. Toto pojištění je běžně veřejností nazýváno pojištění mazlíčků. Popisuje pojistný produkt v jeho obecné rovině, seznamuje s původem produktu, legislativou a situací na trhu. Na konkrétních příkladech porovnává cenové nabídky jednotlivých pojistitelů.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses