Vliv organizační a ekonomické struktury na informace pro řízení po linii odpovědnosti - Kotásková, Martina (2009)
Bakalářská práce "Vliv organizační a ekonomické struktury na informace pro řízení po linii odpovědnosti" je zaměřena na charakteristiku odpovědnostního účetnictví a jeho řešení v praxi. V teoretické části jsou shrnuty základní rysy odpovědnostního účetnictví. V praktické části je řešena aplikace dané problematiky v podniku Sklárny, a.s. včetně námětů ke změnám.