Vliv organizační a ekonomické struktury na informace pro řízení po linii odpovědnosti - Kotásková, Martina; Wagner, Jaroslav, 1977-; Šimeček, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Bakalářská práce "Vliv organizační a ekonomické struktury na informace pro řízení po linii odpovědnosti" je zaměřena na charakteristiku odpovědnostního účetnictví a jeho řešení v praxi. V teoretické části jsou shrnuty základní rysy odpovědnostního účetnictví. V praktické části je řešena aplikace dané problematiky v podniku Sklárny, a.s. včetně námětů ke změnám.
Vedoucí práce: Jaroslav Wagner
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses