Oceňování ve finančním účetnictví - Boučková, Markéta; Zelenka, Vladimír, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Práce poskytuje ucelený přehled metod oceňování aktiv a pasiv ve finančním účetnictví podle české právní úpravy a také podle mezinárodních standardů IFRS. V první části rozebírá jednotlivé oceňovací základny, a v části druhé se pak věnuje použití těchto oceňovacích základen u jednotlivýh druhů majetku. Závěrem shrnuje klíčové poznatky a související náhled autorky na tuto problematiku.
Vedoucí práce: Vladimír Zelenka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses