Zajišťování kvality obuvi pro děti do 3 let ve výrobě - Kubátová, Tereza (2008)
Tématem mojí bakalářské práce je "Zajišťování kvality obuvi pro děti do 3 let ve výrobě". Cílem mé práce je vyzvednout složitost a náročnost výroby dětské obuvi při dodržování všech norem, ale také najít klíč pro spotřebitele, co hledat u tohoto specifického druhu výrobku. Dětská noha je při vývoji a růstu velmi citlivá. Vlivem nesprávného výběru obuvi se může trvale a často nezvratně poškodit. Zaměřím se především na teorii obuvi, jak problematiku dětské obuvi řeší česká legislativa a co všechno může český výrobce udělat proto, aby se k malému spotřebiteli dostala kvalitní a zdravotně nezávadná obuv.