Zajišťování kvality obuvi pro děti do 3 let ve výrobě - Kubátová, Tereza; Kořánová, Helena, 1947-; Hůlová, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tématem mojí bakalářské práce je "Zajišťování kvality obuvi pro děti do 3 let ve výrobě". Cílem mé práce je vyzvednout složitost a náročnost výroby dětské obuvi při dodržování všech norem, ale také najít klíč pro spotřebitele, co hledat u tohoto specifického druhu výrobku. Dětská noha je při vývoji a růstu velmi citlivá. Vlivem nesprávného výběru obuvi se může trvale a často nezvratně poškodit. Zaměřím se především na teorii obuvi, jak problematiku dětské obuvi řeší česká legislativa a co všechno může český výrobce udělat proto, aby se k malému spotřebiteli dostala kvalitní a zdravotně nezávadná obuv.
Vedoucí práce: Helena Kořánová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; výroba; obuv; bakalářské práce; production; footwear; bachelor's theses