Zásoby - Kružíková, Veronika (2009)
Tato bakalářská práce pojednává o tématu Zásoby. Obsahuje jejich vymezení, druhy, způsoby účtování. Také nemohlo být vynecháno ocenění zásob. Jedna z částí se proto věnuje oceňování, úbytku zásob, jejich výhody nebo nevýhody. Práce se také zaměřuje na speciální účtování zásob jako je reklamace, manko, přebytek, zboží na cestě, aktivace, slevy.