Zásoby - Kružíková, Veronika; Marhounová, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Tato bakalářská práce pojednává o tématu Zásoby. Obsahuje jejich vymezení, druhy, způsoby účtování. Také nemohlo být vynecháno ocenění zásob. Jedna z částí se proto věnuje oceňování, úbytku zásob, jejich výhody nebo nevýhody. Práce se také zaměřuje na speciální účtování zásob jako je reklamace, manko, přebytek, zboží na cestě, aktivace, slevy.
Vedoucí práce: Jaroslava Marhounová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; účetnictví; bakalářské práce; accounting; bachelor's theses