Provázanost účetnictví ČR s daní z příjmů právnických osob - Bucharová, Ivana; Skálová, Jana, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Záměrem bakalářské práce je rozebrat oblasti, které vycházejí z účetnictví při stanovení základu daně z příjmů právnických osob nebo se jejich přístupy naopak liší. Jedná se o oblasti oceňování majetku, aktivace nákladů, problematiku cenných papírů a opravných položek. Kapitoly obsahují základní informace o dané problematice, oddělený náhled účetní a daňový, rozdíly mezi přístupy a dílčí shrnutí tématu.
Vedoucí práce: Jana Skálová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; účetnictví; bakalářské práce; accounting; bachelor's theses