Vzdělávání seniorů - financování U3V - Zerzaňová, Amálie (2009)
Tato práce se zaměřuje na financování vzdělávání, snaží se najít různé pohledy, výhody a nevýhody při financování vzdělávání z veřejných či soukromých zdrojů. Snaží se vykreslit a prezentovat data, která představují možnosti finančních zdrojů jak ze strany poskytovatelů, tak ze strany účastníků kurzů univerzity třetího věku.