Vzdělávání seniorů - financování U3V - Zerzaňová, Amálie; Kapinusová, Jana; Krebs, Vojtěch, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
Tato práce se zaměřuje na financování vzdělávání, snaží se najít různé pohledy, výhody a nevýhody při financování vzdělávání z veřejných či soukromých zdrojů. Snaží se vykreslit a prezentovat data, která představují možnosti finančních zdrojů jak ze strany poskytovatelů, tak ze strany účastníků kurzů univerzity třetího věku.
Vedoucí práce: Jana Kapinusová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; lidský kapitál; bakalářské práce; human capital; bachelor's theses