Fundamentální analýza akcie Komerční banky, a. s. - Šrámek, Ondřej (2009)
Hlavním cílem práce je analyzovat akcii Komerční banky, a.s. pomocí metod fundamentální analýzy. Práce popisuje vlivy globálních, odvětvových a firemních faktorů, které ovlivňují vnitřní hodnotu akcie. V rámci globální analýzy práce popisuje základní příčiny současné finanční krize. Pomocí vybraných modelů fundamentální analýzy je odhadnuta vnitřní hodnota akcie a na základě jejího srovnání s tržní cenou je provedeno investiční doporučení.