Fundamentální analýza akcie Komerční banky, a. s. - Šrámek, Ondřej; Veselá, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Hlavním cílem práce je analyzovat akcii Komerční banky, a.s. pomocí metod fundamentální analýzy. Práce popisuje vlivy globálních, odvětvových a firemních faktorů, které ovlivňují vnitřní hodnotu akcie. V rámci globální analýzy práce popisuje základní příčiny současné finanční krize. Pomocí vybraných modelů fundamentální analýzy je odhadnuta vnitřní hodnota akcie a na základě jejího srovnání s tržní cenou je provedeno investiční doporučení.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor bakal. práce]; analýza; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses