Analýza pojištění pohledávek na českém pojistném trhu - Pospíšil, Marek; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Tématem práce je analýza pojištění pohledávek. Hlavním cílem je analýza tohoto specifického druhu pojištění, vymezení pojistitelů a charakteristika jimi nabízených produktů. Práce je členěna do tří částí. V první části je zařazení do pojistného systému, vymezení rizik, důvody existence a význam tohoto pojištění. Druhá část práce je zaměřena na jednotlivé konstrukční prvky pojištění. Ve třetí části je potom rozbor jednotlivých pojistitelů a jejich produktů.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: pojišťovnictví [obor bakal. práce]; pohledávky; pojištění; bakalářské práce; receivables; insurance; bachelor's theses