Modely zásob a jejich řešení v prostředí MS Excel - Olejár, Filip; Kořenář, Václav, 1944-; Flusserová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Cílem mé práce bylo analyzovat speciální modely zásob a pro ně vytvořit drobnout aplikaci v prostředí MS Excel. Úvod je věnován obecnému popisu zásob. Hlavní část práce je zaměřena na speciální modely zásob a to modely množstevních rabatů a model Q systém. Pro tyto modely je vytvořena aplikace v MS Excel. V závěrečné části jsem aplikaci otestoval na některých smyšlených datech.
Vedoucí práce: Václav Kořenář
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses