Podnikový portál ve společnosti "NH-Group" - Lachman, Petr; Střížová, Vlasta, 1946-; Kubeš, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
V dnešní době jsou informace stále důležitějšími pro fungování podniků. K efektivnímu využívání dat je možné použít různá řešení IS/IT, jedním z nich jsou i podnikové portály, kterých se tato práce týká. Popisuje jejich rozdělení a prvky a upozorňuje na jejich výhody a nevýhody. V další části práce je popsán postup výběru, návrhu struktury částí webu a uživatelských oprávnění, implementace a školení uživatelů podnikového portálu ve společnosti NH Group, tedy v malém nevýrobním podniku, za využití MS Windows SharePoint Services 3.0. V závěru je provedeno zhodnocení zavádění portálu a návrh postupů pro zavádění MS SharePoint, které by bylo možné použít i jinde v podobném prostředí.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses