Reforma zdravotnictví ČR - jaké jsou její klady a zápory? - Marvan, Petr (2009)
Moje bakalářská práce se zabývá systémem zdravotnictví České republiky. Na začátku této práce je stručný popis základních ekonomických problémů, které jsou spojeny s poskytováním služeb ve zdravotnictví. Druhá část je zaměřena na situaci zdravotnického systému v České republice. Zabývá se jeho fungováním, jeho současným stavem a jeho současnými problémy. Třetí část popisuje jednotlivé kroky návrhu reformy českého zdravotnictví a srovnává je se zahraniční zkušeností. Slouží pro utvoření představy o možném výsledku reformy zdravotnictví.