Reforma zdravotnictví ČR - jaké jsou její klady a zápory? - Marvan, Petr; Janíčko, Martin, 1983-; Kadeřábková, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
Moje bakalářská práce se zabývá systémem zdravotnictví České republiky. Na začátku této práce je stručný popis základních ekonomických problémů, které jsou spojeny s poskytováním služeb ve zdravotnictví. Druhá část je zaměřena na situaci zdravotnického systému v České republice. Zabývá se jeho fungováním, jeho současným stavem a jeho současnými problémy. Třetí část popisuje jednotlivé kroky návrhu reformy českého zdravotnictví a srovnává je se zahraniční zkušeností. Slouží pro utvoření představy o možném výsledku reformy zdravotnictví.
Vedoucí práce: Martin Janíčko
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; zdraví; reforma zdravotnictví; bakalářské práce; health; health care reform; bachelor's theses