Porovnání webových stránek sloužících pro komerční a informační účely - Mošnička, Radek (2008)
Bakalářská práce předkládá metodiku srovnání dvou typů webových prezentací -- webových prezentací sloužících pro komerční účely a webových prezentací sloužících jako zdroj informací a následně ji aplikuje na vybraných webech. Jejím hlavním cílem je tedy zanalyzovat a následně porovnat jejich celkovou úroveň a určit jejich případné nedostatky.