Porovnání webových stránek sloužících pro komerční a informační účely - Mošnička, Radek; Rosický, Antonín, 1943-; Brixí, Radim, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Bakalářská práce předkládá metodiku srovnání dvou typů webových prezentací -- webových prezentací sloužících pro komerční účely a webových prezentací sloužících jako zdroj informací a následně ji aplikuje na vybraných webech. Jejím hlavním cílem je tedy zanalyzovat a následně porovnat jejich celkovou úroveň a určit jejich případné nedostatky.
Vedoucí práce: Antonín Rosický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses