Vhodnost vybraných produktů životního pojištění pro krytí potřeb lidí ve stáří - Janků, Zuzana; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Tato práce se zabývá analýzou a vybráním vhodných produktů životního pojištění pro krytí potřeb lidí ve stáří. Je v ní naznačena demografická situace a prognózovaný vývoj v České republice. Zmiňuje i současnou situaci v oblasti pojištění obecně. Těžištěm práce je pak výběr deseti pojišťoven operujících na českém trhu s jejich produkty, jejich analýza a výsledné zhodnocení na základě zvolených kriterií.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor bakal. práce]; demografický vývoj; pojištění; bakalářské práce; demographic transition; insurance; bachelor's theses